SEO Hizmeti

SEO Hizmeti alarak sizde web sitenizin trafiğini ve arama motorlarındaki görünürlüğünü arttırabilirsiniz. Doğukan TAVLACI ile alacağınız SEO Hizmeti sayesinde web dünyasında bambaşka bir deneyim elde ediceksiniz. Arama motorlarının her geçen gün gelişen algoritmaları ve yenileklerine ayak uydurarak dijital varlığınızı koruyun!

SEO Nedir ve Neden Önemlidir?

Öncelikle SEO nedir ve SEO’nun neden önemli olduğunu konuşacağız. Bu hizmetin sizin web dünyasında ve dijital pazarlama alanındaki önemini ve rolünü birlikte inceleyeceğiz. Bu hizmeti şiddetle tavsiye etmemizdeki en büyük sebepleri aşağıda paylaşacağım bilgilerle öğreneceksin.

SEO’nun Tanımı ve Kapsamı

SEO yani Search Engine Optimization Türkçesiyle, arama motoru optimizasyonu anlamına gelen bu terim Google gibi arama motorlarına uygun bir şekilde web sitesini optimize etmektir. Bu optimize bir dizi teknik ve stratejik bir çalışmayı ifade ediyo.

SEO çalışmaları sayesinde web sitenizin arama motorlarında ki görünürlüğü artar ve siteniz daha üst sıralarda çıkar. Rakiplerinizden birkaç adım daha önde olur daha fazla kişiye ulaşırsınız.

SEO’nun Dijital Pazarlamadaki Rolü

SEO dijital pazarlamanın en önemli yapı taşlarından biri diyebilirim. Çünkü web siteniz SEO sayesinde ücretsiz tıklamalar alarak organik bir şekilde üst sıralarda çıkar. Bu sayede potansiyel müşteri sayınız, bilinirliğiniz ve markanız ön plana çıkarak sitenizin başarısını kat ve kat arttırırsınız. Google gibi arama motorlarında mutlaka seo çalışmalarına ihtiyacınız var.

SEO sayesinde reklamlara ihtiyaç duymazsınız. Doğal arama sonuçlarından trafik elde edersiniz. Kullanıcı deneyimini arttırarak ziyaretçileri web sitenizde daha uzun süre tutarsınız. Ve bu başarı uzun vaadede gerçekleşirken, arama motorlarında üst sırada yer almanız güvenilirliğinizi ve otoriter bir markaya sahip olduğunuzu gösterir.

SEO Hizmeti Türleri

SEO Hizmeti 3 farklı çalışmayla yapılır. Bu çalışmalar sayesinde hem site içi, hem site dışı hem de arama motorlarının belirlemiş olduğu teknik kriterlere uygun bir şekilde siteniz optimize ediliyor. SEO Hizmetinde ki bu 3 farklı çalışma alanını birlikte inceleyelim.

On-Page (Sayfa İçi) SEO Hizmeti

On-page seo yani sayfa içi ya da site içi seo hizmeti olarak bilinen bu çalışma türü ile web sitenizin ilgili anahtar kelimelerine uygun bir şekilde içeriklerinin düzenlenmesine denir.

Sayfa içi seo hizmeti vererek bir çok müşterimi ilk 100’de bile olmayan sıralamalarda ilk sıralara kadar getirdim. Bunun nedeni anahtar kelimeye uygun bir içerik üretilmemesiydi. Site içerisindeki hizmet ve ürünlerin hiyerarşisini, bağlantılarını ve anahtar kelimelere uygun başlık ve içeriklerin oluşturulmasıyla birçok yeni anahtar kelime sahibi de olabilirsiniz.

Off-Page (Sayfa Dışı) SEO Hizmeti

Off-page seo yani sayfa dışı seo hizmeti web sitenizden biraz daha bağımsız olan bir seo hizmetidir. Bu hizmet ile arama motorlarındaki sıralamanızı olumlu etkileyecek çalışmaları ele alırız. Sayfa dışı seo hizmetinin amacı web sitenizin arama motorları karşısında güvenilirliğini ve otoritesini arttırmaktır. Bu sayede daha yüksek sıralamalara ulaşırız.

Backlink oluşturmak, sosyal medya pazarlaması yapmak, forum ve blog yorumlarında yer almak, dizinlere kayıt etmek, influencer pazarlaması için anlaşmalar yapmak, blog yazarlarıyla çalışmak ve yerel seo hizmetlerini kullanmak bunlara örnek verilebilir.

Teknik SEO Hizmeti

Teknik seo hizmeti web sitenizin altyapısını Google gibi arama motoru botları tarafından daha kolay taranabilir ve dizine eklenebilir hale getirmek için yaptığımız çalışmalara diyoruz. Bu hizmette daha çok sitenin teknik altyapısı ile düzenlemelere gidiyoruz. Kullanıcı deneyimini en üst seviyeye çıkarıyoruz.

Kısaca özetlemek gerekirse site hızı, mobil uyumluluk, site haritası, robots.txt düzenlemeleri, SSL ve HTTPS kullanımı, kırık bağlantıların temizlenmesi ve tekrar eden içeriklerin düzenlenmesi diyebiliriz. Bir çok web sitesi mükemmel içeriğe sahip olmasına rağmen teknik seo hataları yüzünden sınıfta kalıyor. Bu yüzden teknik seo hizmetime ayrıca bir önem vermekteyim.

SEO Hizmetinin Kapsam Alanları

SEO hizmeti kapsam alanları aslında oldukça geniştir. Tam kapsamlı seo hizmeti için aşağıda bahsedeceğim her aşamanın gerçekleştirilmesi ve kaliteli bir hizmet almak için mutlaka yapılması gerekenleri sıralayacağım.

1.Anahtar Kelime Araştırması

Anahtar kelime araştırması ile hedef kitlemizi arama motorlarında hangi terimlerle arama yaptığını bularak sitemizi tekrar düzenlememize yardımcı olur. Bu sayede içerik stratejisi oluştururuz. Ve web sitenizin arama motorlarında daha iyi sıralama elde etmesi için çok kritik bir önem taşır.

2.İçerik Optimizasyonu

İçerik optimizasyonu sayesinde içeriklerinizin arama motorları ve web sitenizi ziyaret eden kullanıcılar için daha etkili ve yararlı bir yapıya sahip olmasını hedefleriz.

Bu, anahtar kelime kullanımından başlıklara, meta açıklamalarından url ve içerik yapısına kadar iyileştirmelerini yapmaktan geçer. Bu sayede arama motorunda sitenizin sıralamasını olumlu yönde etkileriz.

3.Backlink Oluşturma

Backlink oluşturarak diğer web sitelerinden kendi web sitenize bağlantı oluşturulmasını sağlarız. Bu bağlantılar sitenizin otoritesini arttırır. Backlink çalışmaları sayesinde arama motorlarında daha yüksek ve daha iyi sıralamalar elde edersiniz.

Burada ki önemli husus, gerçekten web sitenize pozitif yönde katkısı olacak linklerin oluşturulmasıdır. Aksi takdirde yanlış yapılan backlink işlemleri sitenize yarar yerine zarar getirebilir. Bu konuda endişelenmenize gerek yok. Çünkü Doğukan TAVLACI sayesinde kaliteli bir backlink ağına sahip olacağınızdan şüpheniz olmasın.

4.Teknik SEO İncelemeleri

Teknik seo incelemeleri yaparak web sitenizin altyapısını ve teknik unsurlarını değerlendiririz. Kullanıcı deneyimini en üst seviyeye çıkarmak, sitenize gelen kullanıcıyı site içerisinde mükemmel bir deneyim sunarak daha uzun süre tutmak en başlı hedeflerimizden biridir.

Bu incelemeler, site hızı, mobil uyumluluğu, SSL sertifikasını ve tarama sorunlarınının giderilmesini kapsıyor.

SEO Hizmeti Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

SEO hizmeti alırken dikkat edilmesi gerekenleri sizinle tek tek inceleyeceğiz. Profesyonel bir SEO Uzmanından hizmet almak başarıya ulaşmanızda ki en büyük etkenlerden biridir. Hizmeti ister benden, isterseniz başka bir uzmandan alırken mutlaka aşağıda bahsedeceğim unsurları göz önünde bulundurmalısınz.

Uzmanlık ve Deneyim

SEO hizmeti alırken, çalıştığınız SEO Uzmanının deneyimleri ve uzmanlık seviyesi çok önemlidir. Yanlış yapılan SEO çalışmaları sitenize oldukça zarar verir ve arama motorları tarafından cezalandırılmasına sebep olur. Bu yıllarca verilen emeğin çok kısa bir sürede çöp olmasına neden olabilir.

Bu yüzden hizmeti alırken çalışacağınız SEO Uzmanının deneyimlerini ve referanslarını mutlaka inceleyin.

SEO Stratejilerinin Şeffaflığı

SEO hizmeti alırken, hizmette yapılacak aksiyonların, stratejilerin, uygulama yöntemlerinin ve tekniklerin açıkça sizinle paylaşılması gerekmekte.

Bu sizin ne tür optimizasyonların yapıldığını, hangi stratejilerin kullanıldığını ve sonuçların nasıl ölçüldüğünü anlamanızı sağlar, böylece güvenli ve etkili bir işbirliği sağlanır.

Raporlama ve Analiz

SEO hizmetini aldığınızda, süreç içerisinde gerçekleşen strateji ve uygulamaların etkinkliğini ölçmek için sürekli ve düzenli bir performans raporlaması yapılması gerekmektedir.

Başarıyı izlemek, stratejiyi optimize etmek ve yatırım getirisini arttırmak için ayrıntılı rapor ve analizlerin sizinle paylaşılması önemlidir.

SEO Hizmeti ile Alınabilecek Sonuçlar

Peki SEO hizmeti aldığınızda size ne gibi yararı olacak? Bu hizmet ile alınabilecek sonuçlar neler? Benden SEO hizmeti aldığınızda ne gibi beklentiler içerisinde olmanız gerekiyor? İşte detayları anlatıyorum.

Web Sitesi Trafiği Artışı

SEO Hizmetimi satın aldığınızda arama motorlarında daha yüksek sıralamalar elde etmeye başlarsınız. Bu sayede kullanıcıların önüne daha sık çıkar ve daha çok tıklama alırsınız. Web sitenizin trafiği artar, hedeflenen anahat kelimelerden daha fazla organik ziyaretçi çekmenizi sağlarım.

Arama Motoru Sıralamalarında Yükselme

SEO hizmetimden faydalanmaya başladığınızda arama motorlarında anahtar kelimelerinizde daha iyi sonuçlar elde etmeye başlarsınız. Bu 2. veya 3. sayfada olan sıralamanızı ilk sayfa veya ilk sıralara hatta ilk 100’de dahi olmadığınız kelimelerde bile iyileşmeler yaşayarak daha çok kullanıcı kitlesine hitap etmenizi sağlar.

Kullanıcı Deneyiminin İyileştirilmesi

Kullanıcı deneyiminin iyileştirilmesiyle, web sitenizi ziyaret eden kişilerin sitenizin içerisinde daha uzun süreler geçirmesini sağlarız. Bu daha fazla etkileşim ve dönüşüm oranlarını arttırır. Ayrıca arama motorları kullanıcıların bir site içerisinde geçirdiği süreyi göz önünde bulundurduğunda sıralamanızı daha yukarı taşıdığını biliyoruz.

SEO Hizmeti ile Alınabilecek Sonuçlar

SEO Hizmetinin Maliyeti ve Süresi

SEO hizmetinin maliyeti ve süresi, sitenizin bulunduğu otoriter konum, sektörünüzün rekabet düzeyi ve anahtar kelimelerinizin rekabet oranına göre belirlenir. Eğer siteniz zamanla iyi bir konum elde etmişse ve daha üst seviyelere çıkarmak istiyorsanız, maliyet ve süre daha düşük olacaktır. Ancak siteniz yeni ise ve yüksek rekabetli bir sektöre hitap ediyorsa, bu durumda maliyet ve süre biraz daha yüksek olabilir. Maaliyet ve süre çalışma sırasında da değişkenlik gösterebilir.

SEO’nun Ortalama Maliyetleri

SEO hizmetlerinin maliyetleri, genellikle aylık 10.000₺ ile 100.000₺ arasında değişmektedir. Bu maliyetler, yapılacak çalışmaların kapsamına ve yoğunluğuna bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Sektörünüzdeki rekabet seviyesine göre maliyetlerinizi en uygun şekilde belirlemek için sizinle birlikte detaylı bir hesaplama yapabiliriz. Fiyatlar konusunda en iyi teklifleri alacağınızdan emin olabilirsiniz. Maliyet hesaplaması yapmak için benimle iletişime geçmeniz yeterli.

SEO’nun Etkilerini Görme Süresi

SEO hizmeti aldığınızda, sonuçların hemen ortaya çıkmasını beklememelisiniz. Çoğu zaman, hızlı sonuç almak isteyen bazı müşteriler, etik olmayan SEO tekniklerine başvurarak arama motorları tarafından cezalandırılabilirler; bu da sitenize ciddi zararlar verebilir. Genellikle, SEO çalışmalarının etkilerini 1 ila 3 ay içinde yavaş yavaş hissetmeye başlarsınız. Ancak, 6 aydan sonra SEO’nun olumlu etkilerini daha belirgin bir şekilde görebilir ve önemli bir artış yaşarsınız.

Sıkça Sorulan Sorular

Neden SEO Hizmeti almalıyım?

Çünkü buna ihtiyacınız var 🙂 Bir web siteniz var ve bunun yıllık maaliyetlerini ödüyorsunuz. Ve bundan en iyi şekilde verim almak en doğal hakkınız. Bir web sitesinin amacı insanlara ulaşmaktır. Eğer daha fazla insana ulaşmak istiyorsanız SEO Hizmetini kesinlikle almalısınız.

Verdiğiniz bu hizmette yapılanları görecek miyim?

Elbette. SEO hizmetimi şeffaf ve açık bir şekilde tüm detaylarını ve kullandığım stratejileri sizinle paylaşacağım. Sürekli raporlamalarla da size mevcut durumumuz ve çalışmaların performansını göstereceğim.

Ne kadar sürede üst sıraya çıkarım?

Evet en merak edilen soruya gelelim. Biliyorum bunun için oldukça heyecanlısınız. Üst sıralara ortalama 1-2 ay içerisinde çıkmaya başlarsınız. Bu anahtar kelimelerinizin ve sektörünüzün zorluğuna, bu iş için ayırdığınız bütçeye göre değişkenlik gösterebilir.

SEO Hizmetini sürekli almak gerekir mi?

SEO hizmeti, belirli bir süreçte sonuç almak için çalışır ve ardından kısa bir süre destek verir. Bu, sıralamanızı sağlamlaştırır. Ancak rakipleriniz daha yüksek bütçelerle SEO yaparak sizi geçebilir. Rekabet yoğunsa sürekli SEO hizmeti almak faydalıdır; rekabet düşükse, belirli bir süre yeterli olabilir.

    Online Özel %25 İndirimli SEO Hizmeti

    www.dogukantavlaci.com'a özel %25 İndirimli SEO Hizmetinden hemen faydalanıp bilgi almak için bana ulaşın.


    Başa dön tuşu